Vertex Tema

Temat Vertex för WordPress är utvecklat av Elegant Themes och byggt för att låta företag, konstnärer, frilansare m.fl. ska kunna visa upp sina tidigare projekt, vad de kan och på ett bra sätt styra besökaren till övertygelsen att ni är exakt det som besökaren är ute efter.

Temat är byggt för att man på ett behagligt sätt ska kunna scrolla neråt och mötas av ett vackert gränssnitt som berättar om vad för tjänster eller produkter ni kan erbjuda. Det finns flera bra möjligheter att få besökaren att göra det avslutet som ni önskar oavsett om det är att be om en offert eller anmäla sitt intresse till något.

Som företag kan ni med bilder, videos och sliders visa upp vad just ni har att erbjuda och när väl besökaren kommit till botten så är den övertygad om er expertis inom området. Konstnärer och andra frilansare kan använda samma koncept för att visa upp tidigare projekt oavsett om det är oljemålningar, digitala illustrationer eller andra objekt.

Temat är mycket enkelt att använda och uppdateras hela tiden för att passa de senaste versionerna av WordPress. Detta kommer göra det hela mycket lättare för dig då slipper hamna i problem ett par år från nu om WordPress skulle uppdateras till en grad där temat börjar bete sig konstigt eller där du helt enkelt inte kan ta del av de senaste teknikerna inom WordPress. Med Vertex slipper du detta och är ett säkert val om du vill hålla på med det som du tycker är viktigast.

Temat är i grunden skrivit på engelska men har fullt stöd för översättning till andra språk genom .mo och .po filer. Detta gör att du enkelt kan översätta temat utan att ändra i php-filer som hade nollställts varje gång du uppdaterade temat. Dessutom är det mycket enklare och går snabbare.

Med Vertex kan du enkelt ändra färger i utseendet, en mängd temainställningar, flera olika mallar och användandet av såväl shortcodes för att skapa knappar m.m.

Funktioner i Vertex

  • Fullt stöd för översättning till vilket språk du vill.
  • Säker och validerad kod som följer utsatta standarder från W3C.
  • Kompatibelt med alla moderna webbläsare för så väl datorer som mobiltelefoner.
  • Responsiv design som anpassar sig till besökarens upplösning på skärmen.
  • Möjlighet att justera färgkombinationer i temat helt efter egna önskemål.
  • Stora möjligheter att konfigurerat temat i kontrollpanelen.
  • Kortkommandon eller s.k. "shortcodes" för att snabbt kunna skapa knappar m.m.
  • Flera olika mallar att välja mellan gör jobbet för dig mycket enklare.

Se exakt vad Vertex-temat kan erbjuda dig här till höger genom live-demo m.m.